skip to Main Content

VÍDEOS

Cultura de Pensament

Reportatge “Un viatge cap a la Cultura de Pensament” sobre la inspiradora experiència d’aprenentatge viscuda per l’equip de l’escola que al maig va assistir a la “International Conference on Thinking” de Miami.

Concert del Dia de la Música, per Santa Cecília

Popurri de temes que els alumnes de Primària i Secundària van interpretar, coincidint amb el Dia de la Música. Un any més hem celebrat així Santa Cecília, la patrona dels músics, amb cançons i alguns instruments també creats pels propis alumnes.

Lectura compartida

Cada dimarts al migdia, quatre alumnes diferents de 3r  de l’ESO que es queden a dinar a l’escola van de voluntaris a llegir i explicar contes als Platero de P4, que els esperen amb una gran il·lusió.  

Dia de l’Arbre

Aquest any el grup Sirius ha traspassat un mandariner als Guinyol i tots dos cursos l’han plantat conjuntament al jardí. El grup Sauce també ha presentat la cançó que acompanya des d’ara 1r de Primària.

Festival d’Infantil

Inspirat en el conte “La Cova dels Músics” de J. Ramon Roy, el festival ha servit per acabar el curs treballant la coordinació, l’expressió, la posada en escena, el lèxic nou i endinsar-se en la història de la Música… 

Festival de Primària

“Viajando con Arte” ha estat espectacle ple de color i divertides coreografies, que ha posat un alegre punt-i-final a un projecte interaula que ha potenciat encara més la sensibilitat artística dels nostres alumnes.

Dia de la Família

Volem agrair, un cop més, a tots els qui tan generosament vau col·laborar perquè fos un èxit, no només participant-hi sinó també les setmanes prèvies, amb la preparació de la logística i el patrocini.

Festa de la Verema

Un any més, celebrem aquesta festa tan esperada… Per ser la 1a del curs però, sobretot, per estar tan vinculada a Alella i la seva terra. Va començar amb els més petits trepitjant el raïm i els alumnes de Primària ballant les tradicionals danses de Sant Ferriol. 

Dia de l'Arbre

Com cada primavera, hem festejat el Dia de l’Arbre a l’escola. Una celebració que, amb “El cicle de la vida” com a banda sonora, ens serveix per acomiadar els alumnes de 4t d’ESO. Per la seva part, ells van traspassar el seu arbre, la mimosa, als alumnes que l’any que ve cursaran 1r de Primària.

Dia de l'Esport

Hem celebrat una nova edició del “Dia de l’Esport”, ple de valors com l’esforçl, la capacitat de superació i el treball en equip… Una gran jornada esportiva amb picades d’ullet olímpiques i molt de fair play.

Carnaval

Divertit matí de Carnaval que varem gaudir els estudiants, pares i personal de l’escola. A les imatges es pot veure els alumnes de Primària representant amb orgull la Meravella del Món que els havia tocat per grup interaula, i els d’Infantil contents per poder jugar disfressats d’aquell superheroi o personatge que més els agrada.

Dia de la Pau

Una banda de violins del nostre col·legi formada per representants de diferents cursos va interpretar “El cant dels ocells,” juntament amb el seu professor de Música, a la plaça de l’Ajuntament en un acte conjunt amb altres centres educatius d’Alella per commemorar plegats el Dia escolar de la No-Violència i de la Pau. Tot seguit ho van fer davant de la resta de companys, a l’escola.

VideoNadala

Amb aquesta VídeoNadala que recull amb imatges l’esperit nadalenc que és present a la nostra escola més enllà d’aquestes festes, us desitgem un BON NADAL i un FELIÇ 2017!

Musicàlia

MUSICÀLIA és la nova Escola de Música de Santa Maria del Pino, on petits i grans -del nostre col·legi i d’altres centres- aprenen a tocar un instrument i el llenguatge musical que li va associat, amb músics especialitzats en ensenyament. Les classes les fem fora de l’horari lectiu, al migdia o a la tarda.

Verema

El vídeo del primer mes de curs el dediquem a la Festa de la Verema, una de les celebracions i tradicions més maques no només del nostre poble, Alella, sinó també de la nostra escola. 

Casal d'Estiu

Amb aquest refrescant vídeo de l’inoblidable Summer Kids & Summer Youngsters que hem viscut aquest juliol a l’escola i pels seus voltants, us desitgem a tots un feliç i divertit estiu, fins que ens retrobem al setembre amb piles i il·lusions recarregades. Have a nice summer!

Fi de Curs

El fin de curso ha dado muchas “Imágenes del mes”… pero una de las más emotivas ha sido el Festival de Fin de Curso de Infantil, que concluyó con la graduación de los alumnos de P5.

Música

Ens hem colat –literalment- en una classe on hem sentit que sonava el violí… i allà ens hem trobat el Marc oferint als alumnes de 1r d’ESO una dinàmica i preciosa classe de Música, que resumim amb dos minuts perquè us soni una mica…

Dia de l'Esport

Un any més, l’escola ha celebrat el seu Dia de l’Esport, que ha començat amb la cerimònia inaugural, seguida de tota una jornada de proves i partits d’esports d’equip, en una edició on Infantil ha tingut més participació que mai.

Esquiada

El vídeo de març el dediquem a “la Molina”, la fantàstica setmana d’esquí, aprenentatge, esport, convivència i diversió que alumnes des de 5è de Primària fins a 2n d’ESO han gaudit un any més… i ja en van trenta!

Carnaval

Matí de Carnaval: els alumnes arriben a l’escola disfressats del musical designat a cada classe de Primària i de versió lliure, els més petits. Al pati s’ha muntat un photocall i els pares aprofiten per fer fotos de grup.

Caligrafia

El vídeo del mes de gener el dediquem a una activitat molt maca que realitzen, 3 dies a la setmana, tots els alumnes de Primària. Mentre escolten un parell de vegades l’estimulant i alhora relaxant “Canon de Pachelbel” escriuen dues línies de CALIGRAFIA, resseguint els punts primer, la línia després i, per últim, fent ja una versió lliure copiant el model.

L'escola

Estrenem la nova web amb un VIDEOCLIP que transmet l’essència de la nostra escola perquè la conegueu encara millor i sentiu l’orgull de pertinença a “El Pino”, igual que ho fem tot l’equip…

Back To Top