skip to Main Content

EXTRAESCOLARS

A l’escola apostem fort per la pràctica de l’esport perquè la considerem una part molt important del desenvolupament, tant físic com humà, dels alumnes. També ,perquè disposem d’unes instal·lacions que afavoreixen l’entrenament i la pràctica de diferents disciplines, com les dues pistes poliesportives i un gran gimnàs equipat amb diferents aparells, com les barres, paral·leles, asimètriques, d’equilibri i fixa, i materials per fer salts sobre cavall, acrobàcies, exercicis de terra…

Ho fem en horari lectiu, dins de la matèria d’Educació Física, i també a partir d’unes activitats extraescolars d’alt nivell, sobretot la gimnàstica artística -impartida per dues professionals que havien competit en categoria olímpica- i futbol sala.

En tots dos esports, els equips d’”El Pino” són reconeguts per les seves bones classificacions en certàmens i campionats amb altres escoles, a nivell comarcal, provincial i regional.

També oferim altres extraescolars per promoure l’esport en equip, com el bàsquet o el voleibol i, adaptant-nos a les preferències dels alumnes, anem introduint novetats com l’skate.

Les extraescolars són també una bona manera de completar la formació i transmetre valors positius associats a la pràctica de l’esport, com l’esperit de superació, la disciplina, el compromís, la tenacitat, l’empatia… i el respecte cap a les regles del joc, els companys, l’equip contrari, els entrenadors, àrbitres o jutges. De la mateixa manera, són una bona oportunitat per aprendre a guanyar i a gestionar la derrota amb esportivitat, bones maneres i controlant la rivalitat i la competitivitat.

Back To Top