skip to Main Content
Graduació Del Grup Far I Comiat De L’escola

Graduació del Grup Far i comiat de l’escola

Estem contents d’haver pogut celebrar al jardí de l’escola la graduació del Grup Far, de 4t de l’ESO. Un grup amb molta personalitat i complicitat, tant a l’aula com en l’àmbit familiar i això es va percebre durant tota la cerimònia, que es va fer a l’aire lliure amb l’assistència dels pares, germans i avis. El Francesc com a director i els professors de l’escola van estar acompanyats pel personal no docent, la Isabel i la Vinyet com a fundadora i anterior directora de l’escola. 

L’acte va començar puntual amb la imposició dels birrets per part dels professors mentre els companys llegien unes divertides dedicatòries, que recordaven els 13 anys compartits a l’escola. A continuació un parell d’alumnes va voler agrair a l’escola el que els ha esenyat i inculcat, valors com la constància, l’esforç, la paciència, l’amor i el saber que no tenen límits… perquè ara són les eïnes amb què encaren el futur. Van dir que deixaven el Pino amb un somriure i van voler agraïr a cada un dels professors que els han guiat durant aquest cicle vital, començant per un record a la Laia, qui va ser la professora d’infantil que els va donar la benvinguda a l’escola, al setembre del 2008. 

Els mateixos valors, que són l’essència de l’escola, va ser el que més van destacar els dos pares i la mare que van sortir a parlar, en representació de les famílies. Estaven agraïts per la gran tasca pedagògica de tot l’equip docent al llarg dels anys i perquè, any rere any, els han ajudat a educar els fills amb aprenentatges significatius com el saber ser i saber estar. També per compartir amb ells les celebracions com la verema, el dia de l’arbre i de l’esport, el pessebre vivent, les esquiades a la Molina i Puigcerdà i Vermont… records compartits, que sempre els acompanyaran. 

Al Pino ells han trobat una petita família i se sentien orgullosos d’haver triat aquesta escola, agraïnt la seva creació a la Isabel Brinques i la continuïtat i viabilitat del projecte aportada pels actuals directors, Jordi Casas i Francesc Serra. També van fer una menció especial per com han dirigit l’escola i posat les mesures necessàries per assegurar les classes durant aquest any i mig de pandèmia. 

Ben atents van escoltar unes paraules enregistrades de l’Oriol, el seu tutor, qui els va dedicar un missatge encoratjador recordant-los que tot és dins seu i seran el que vulguin ser, amb la reació i l’actitud adequada en cada repte de la vida. Tots dempeus van cantar el Gaudeamus Igitur, l’himne universitari, i abans de l’esperat moment de “birrets enlaire”, el Francesc va tancar l’acte amb un missatge ple de positivitat i animant “els fars” a somiar en gran i treballar el futur, dia a dia, com els han ensenyat a fer en el Pino. Els va subratllar que l’escola i les famílies els han aportat una base sòlida i ara han de saber projectar-la, gaudint cada moment amb plenitud i consciència, conservant aquesta amistat tan divertida que els uneix i mantenint el vincle amb la que sempre serà la seva escola. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top