skip to Main Content
Celebrem El Dia De L’Arbre Til·ler, A L’escola

Celebrem el Dia de l’Arbre til·ler, a l’escola

Hem celebrat una de les festes més emotives del nostre calendari particular: el Dia de l’Arbre. Ens ha sabut greu no poder-ho fer en plenitud i acompanyats de les famílies dels protagonistes, però alhora hem estat molt contents de poder-lo tornar a festejar a l’escola i en el seu context de natura. 

Aquests protagonistes han estat enguany el grup Far, de 4t de l’ESO, que aviat acabarà la seva etapa escolar al Pino i els Guinyol, que l’any que ve començaran primària. Per tant, els Far els han traspassat l’arbre que els ha acompanyat durant tots aquests anys, que ha estat el til·ler que hi ha a les escales de l’entrada de l’escola. 

A més, els alumnes de 1r de primària, el grup Olivera, ha presentat la seva bandera i cançó. També ho han fet els de 2n, Gavina, perquè l’escola els ha volgut oferir així l’oportunitat que l’any passat no van tenir, a causa del confinament. La música està molt associada al Dia de l’Arbre des de sempre, així que el grup de 4t d’ESO també ha interpretat la seva cançó i P5, la de la Primavera. Totes quatre classes han respectat en tot moment les distàncies per no barrejar els grups bombolla i complir amb les mesures preventives anti-Covid, a l’aire lliure.

Dues representants del grup Far han dirigit unes paraules de comiat que expressaven la barreja de sentiments ara que s’acosta el moment de deixar l’escola que no només els ha vist créixer, sinó que ha estat una part directament implicada en aquesta evolució. “Entre la pena de dir adéu a l’escola i la il·lusió de començar una nova etapa i seguir creixent” és com se senten ara els alumnes de Far, que van demanar als seus companys de P5 que reguin el til·ler que, “tot i que no floreix gaire, té une branques fortes que heu de de cuidar com si fossiu vosaltres mateixos, la classe i l’escola”. Per acabar, els van anunciar que a partir del curs que ve rebran el nom d’Albatros, i van fer la simbòlica col·locació de pins, com una insígnia amb la foto del til·ler. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top