skip to Main Content
P5 I 4t D’ESO Celebren Un Emotiu Dia De L’Arbre Virtual

P5 i 4t d’ESO celebren un emotiu Dia de l’Arbre virtual

A les 12.00 en punt els alumnes de P5, acompanyats de les seves famílies, s’han connectat a la plataforma Zoom, responent així a la invitació del director de l’escola. El Francesc Serra els havia transmès la voluntat de no ajornar una celebració tan lligada a l’essència de la nostra escola. 

Tot i que aquest any no pogut estar emmarcada en la primavera esplendorosa del nostre jardí, l’enginy i el treball en equip dels professors ha fet possible una Festa de l’Arbre tan emotiva com sempre. Per força major, aquest cop només hi han pogut participar els dos cursos més implicats. Primer s’hi han connectat els alumnes de P5, creient que farien classe d’anglès, i han rebut la sorpresa que els estaven esperant alguns professors, el Francesc… i que, poc després, s’hi han connectat també els seus companys del grup Bosque. 

Com mana la nostra tradició, abans de deixar l’escola, el grup de 4t d’ESO traspassa la cura del seu arbre als alumnes que el curs vinent començaran primària. Aquest any l’arbre del jardí que els han cedit com a testimoni ha estat el llimoner, que coneixen bé perquè està a l’escala que porta a la seva aula i al costat de les seves joguines. A més, en un sobre-sorpresa que els havien fet arribar hi  han trobat un pin amb una foto del seu llimoner, seguint el mateix protocol que la festa a l’escola.

En pantalla compartida han pogut compartir una foto del llimoner que, tot i no créixer en volum, cada any ofereix més llimones. Els alumnes de 4t els han dedicat paraules molt maques i inspiradores als petits de P5, i consells de com tenir cura del seu arbre fins que arribin a final de la secundària. 

Per altra banda, els Guinyols els han cantat la cançó de “La primavera” i, juntament amb el Marc, han interpretat la de la “Pau” que va ser escrita per a aquests alumnes que ara acaben la seva etapa al Pino. Entre les mestres d’Infantil que els han desitjat també un bon futur, ha estat especialment emocionant el testimoni de l’Aina, qui ha compartit una fotografia de fa 10 anys quan ella feia 4t d’ESO i el grup Bosque eren els Guinyols. 

Aquesta imatge ha estat una mostra evident de l’imparable “cicle de la vida” al que el director de l’escola, el Francesc Serra, ha fet referència en un missatge final ple d’optimisme, en el que ha agraït l’assistència a una celebració que aquest any ha combinat la tradició i la tecnologia, és a dir dues constants que treballem a l’escola. 

Abans d’acabar, el Roger que hi assitia com a pare de P5, ha volgut desitjar també molta sort en el camí que ara inicia el grup Bosque, recordant-los que per a ell sempre serà un curs especial perquè va ser el primer en el que va ser tutor. Altres pares i mares que han acompanyat els seus fills, petits i grans, s’han volgut sumar a les mostres de gratitud, felicitacions i desitjos de bona sort… l tot plegat ha acabat de donar a la sessió un caire i una emotivitat molt característica del Dia de l’Arbre. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top