skip to Main Content
Viatge De Fi D’etapa Del Grup Bosque A Florència

Viatge de fi d’etapa del Grup Bosque a Florència

Diumenge, a primera hora del matí, el grup Bosque arribava a Florència per gaudir del seu viatge de fi d’etapa a una de les ciutats més esplendoroses d’Europa. Una ciutat amb una inacabable proposta artística, que els alumnes estan recorrent des del primer dia. De fet, van començar amb un plat fort com és una de les col·leccions d’Art més antigues i famoses del món: la Galleria degli Uffizi. 

Allà van poder veure i comentar en directe les obres de Botticelli que estudien a l’escola, com “El naixement de Venus” i “La Primavera”. Després de compartir plegats les seves observaciones i de raonar amb l’evidència dels quadres al davant, els van repartir una mena de dossier amb fotografies d’obres que havien d’identificar i contextualitzar. D’aquesta manera la visita va tenir un plus de repte, que va fer que la visquessin encara amb més intensitat. 

A més de gaudir de la pictòrica panoràmica sobre el Ponte Vecchio i el riu Arno que hi ha des dels Uffizi, van passejar pel centre de la ciutat, la Piazza della Signoria i el Palazzo Vecchio. Aquests dies també han visitat el Palau Pitti que hi ha a l’altra vora del riu i passejat pels jardins Boboli. Des d’allà van enfilar cap al piazzale Michelangelo, on van dedicar una bona estona a fer fotos de la famosa perspectiva de la ciutat des del belvedere. 

Aquest matí han visitat altres meravelles com el “David” de Miquel Àngel a la Galleria della Accademia i han pujat a la cúpula del Duomo per apreciar de prop l’enginy constructiu de Brunelleschi. També han visitat el Campanille, el baptisteri i el Museu de la ciutat. A més d’aquestes visites, i d’altres com el claustre del Palau dels Mèdici, els alumnes tenen estones lliures que valoren i sumen en la seva experiència. Tot això fa que estiguin molt contents i aprofitant molt el seu viatge a Florència i que demà tindrà una extensió a Pisa. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top