skip to Main Content
Magnífica Representació Del Pessebre Vivent De Secundària

Magnífica representació del Pessebre vivent de secundària

Passen els anys, passen els cursos i la posada en escena del Pessebre vivent que fan els alumnes de secundària de la nostra escola continua conmovent a tots. Sobretot la representació que es fa davant dels familiars amb alumnes a aquesta etapa, a les 6 de la tarda, quan ja és fosc, el foc està encès i els animalons completen el pessebre fent que l’ambient sigui ja emocionant per sí mateix. 

Però perquè aquesta actuació de la tarda sigui tot un èxit, com va passar ahir, cal una feina prèvia molt consistent i col·lectiva, i dos assajos generals el mateix dia. Això, que no veuen les famílies, és el que volem destacar en aquesta entrada del Blog. D’aquesta manera, és més fàcil fer-se a la idea del treball cooperatiu i col·laboratiu que hi ha al darrera, i del sentit de responsabilitat que desenvolupen tots i cadascun dels alumnes, conscients -potser més que mai, fins aquest moment- que formen part d’un tot. 

A més, aquests assajos són també una bona oportunitat per compartir la història amb la resta d’alumnes de l’escola. Així, des que són petits, van incorporant la narració i els seus personatges amb la il·lusió que un dia els arribarà a ells el moment de representar-la. 

I quan aquest moment arriba, com va ser el cas d’ahir, tots s’esforcen per donar el millor de cada ú i respondre les expectatives dels professors, que tant d’esforç i determinació posen perquè la funció arribi al cor de tots… Bon Nadal, Feliz Navidad & Merry Christmas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top