skip to Main Content
“Els Pastorets” Representats, Recitats I Cantats Per Infantil

“Els Pastorets” representats, recitats i cantats per infantil

El passat divendres, els rainbow, platero i guinyol van brodar la representació de la versió d’”Els Pastorets” que fem a la nostra escola, i que aquest any ha presentat algunes novetats. La primera ha estat relacionada amb el vestuari dels actors, ja que ha estat renovat en gran part. La segona, en el guió pel fet que aquest any hi ha més alumnes i, per tant, calia modificar el text i fer-lo més dinàmic perquè tots tinguessin el seu protagonisme. 

En concret, els papers han estat repartits per cursos i mentre que els innocents pastorets han estat representats pels alumnes de P3 i P4, els més grans de P5 han adquirit un major protagonisme i han interpretat la verge Maria i Sant Josep, els dimonis, les estrelles i els Reis Mags.

A l’escola utilitzem aquesta representació teatral d’origen medieval, típica de les festes de Nadal a molts indrets de Catalunya, com a punt de partida per fer un treball molt complert. Això es va poder veure durant la representació ja que els alumnes van ballar, recitar poemes, fer de narradors i representar diàlegs amb una gran solidesa per la seva edat… A més, ho van fer en les tres llengües amb què desenvolupen els seus aprenentatges a l’escola: català, castellà i anglès. 

Una altra dinàmica molt maca que genera aquest aprenenatge associat a “Els Pastorets”, i que es va viure sobretot en els assajos però també durant la representació, és com els alumnes es donen suport i s’ajuden entre ells, sobretot els més grans que ja han passat per l’experiència de ser pastorets en els anys anteriors. Aquest fet i l’entrega de tots els professors d’infantil perquè la posada en escena sigui emocionant i divertida han representat, un any més, uns exitosos “Pastorets”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top