skip to Main Content
Pràctiques De Biologia Amb El Nou Microscopi De L’escola

Pràctiques de biologia amb el nou microscopi de l’escola

El grup que estudia biologia a 4t d’ESO ha estat l’encarregat d’estrenar el nou microscopi, que les famílies dels alumnes graduats el passat mes de juny van regalar a l’escola. És un obsequi que valorem moltíssim perquè suposa una millora per a l’estudi de la ciència dels nostres alumnes, gràcies a les seves característiques i prestacions. 

Aquest nou microscopi del nostre laboratori de ciència és binocular, té òptiques de més augment i il·luminació LED, per la qual cosa la pràctica és molt més precisa. A més de practicar l’observació, aprendre a utilitzar i manipular material de laboratori és un altre valor afegit que tenen aquests alumnes, que des de primària fan aquest tipus de pràctiques de forma habitual.

I, coincidint amb la Setmana de la Ciència, aquests estudiants de 4t d’ESO han utilizat el microscopi per complementar el tema sobre informació genètica, que estan estudiant a classe. Mirat amb més detall, la pràctica es va enfocar en els cromosomes i el desenvolupament embrionari. 

Amb les mostres que disposa l’escola i el nou aparell, tots van poder observar com, després de la fecundació d’un òvul de granota, la cèl·lula es va dividint i creixent… i també els diferents estadis de desenvolupament de l’embrió. A més, la pràctica va consistir en observar altres preparacions microscòpiques, dibuixar-les i respondre un qüestionari per consolidar i integrar millor l’aprenentatge pràctic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top