skip to Main Content
Aprofitant El Màxim Del Intercanvi A Vermont

Aprofitant el màxim del intercanvi a Vermont

Els grup d’alumnes de 3r i 4t de l’ESO estan gaudint, de forma molt conscient, la seva intensa i enriquidora experiència a Vermont. Tot seguit us detallem algunes de les activitats tan variades del seu programa de visites culturals, que complementen la seva vida escolar. 

Han visitat Billings Farm and Museum a Woodstock, un poble situat al nord i al costat de l’estació d’esquí Killington. Es tracta d’una granja fundada l’any 1871 per Frederick Billings. Pertany a The Woodstock Foundation des de l’any 1968, una fundació dels Rockefeller. Allà els alumnes van visitar la granja, en funcionament actualment, i van escoltar atentament les explicacions de com treballaven en el passat, a més de gaudir d’un entorn natural espectacular.

També han viatjat en autocar fins a l’estat de Massachusetts per visitar MASS MoCA, el museu d’art contemporani. No només van seguir una visita guiada per les obres de diferents artistes, com Sol LeWitt o Spencer Finch, sinó que es van poder submergir dins un espai arquitectònic molt especial. El museu, format per 26 naus industrials del segle XIX unides entre si mitjançant passadissos, patis i ponts, va ser projectat per Frank Gehry i Robert Venturi, entre d’altres, i està inclòs en el Registre Nacional d’Edificis Històrics.

També han anat a conèixer el centre de Manchester per poder veure com s’organitzen les dues vies comercials del poble. Van iniciar-se degustant els millors donuts d’aquesta època de l’any, que són de carbassa o de sidra de poma amb canyella.

I com que la seva estada a Vermont coincideix amb Halloween han preparat carbasses per convertir-les en autèntiques jack-o’-lanterns… I han participat en el moment més esperat de la setmana: el Halloween dance, organitzat pels alumnes de 12th grade -seniors- que correspon a 2n de Batxillerat. Allà es van divertir moltíssim, disfressats i ballant durant les hores que va durar la festa.

El cap de setmana el van passar amb les famílies d’acollida, fent els plans que els havien programat amb molta il·lusió. Algunes d’elles els van fer conjuntament i per a d’altres, la immersió va ser del 100%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top