skip to Main Content
Un Bon, I Molt Amable, Inici Del Curs 2019-2020

Un bon, i molt amable, inici del curs 2019-2020

Primer post al Blog de la temporada, que recull una sèrie d’imatges de l’inici del curs 2019-2020, a la nostra escola. Un dia que ha començat amb les esperades retrobades i moltes estrenes. La més significativa, la dels alumnes de P3 que des d’ara formen part del Pino. Tots ells han passat un dia força tranquil i han jugat moltíssim, amb les joguines que hi ha a l’aula, i al pati de sorra. 

Els alumnes de P4 han començat corrent i saltant al seu espai de psychomotricity al gimnàs, que presenta un aspecte força diferent. Els Guinyols de P5 avui s’han sentit més grans perquè són conscients que estan a l’últim curs d’infantil. Una sensació que encara era més forta en els alumnes de 1r de Primària, perquè estrenaven etapa, uniforme, edifici, dinàmiques… I el primer que han fet ha estat pensar, escriure i signar els acords essencials de convivència. 

A la resta de cursos de primària també ho han fet i han dedicat el matí a tasques logístiques com etiquetar el material i enganxar l’horari a l’agenda, i els més grans ja han començat les classes de Science amb co-teaching d’anglès i català. 

A mig matí han arribat els alumnes de secundària que, com és tradició, han estat rebuts i saludats pels seus professors. Els més expectants també eren els de 1r que, amb el canvi d’etapa, viuen més novetats i tenen una cosa que els fa molta il·lusió: guixeta pròpia. Una novetat a totes les aules de l’ESO ha estat el pàrquing de mòbils, on queden silenciats o apagats durant les hores que els alumnes estan a l’escola, a no ser que siguin requerits pel professor com a suport de l’aprenentatge. 

A més de descobrir els horaris de cada curs, a 4t també han parlat de les assignatures optatives segons l’itinerari que volen seguir i el Batxillerat pel que creuen que es decantaran. Abans de dinar, el director Francesc Serra els ha volgut donar la benviguda de manera més oficial, a la sala d’actes. Els ha desitjat un gran curs i convidat a posar en pràctica ja, des del primer dia, l’objectiu que es treballarà a nivell d’escola, que és l’amabilitat i que engloba molts altres valors com el respecte, la bona educació i la puntualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top