skip to Main Content
Activitats D’estiu A L’escola, Divertides, Refrescants I En Anglès

Activitats d’estiu a l’escola, divertides, refrescants i en anglès

Un any més, l’aigua ha estat la protagonista del Summer Life, el casal d’estiu de la nostra escola. Un programa d’activitats que, durant 5 setmanes, contempla diferents sortides culturals, esportives, lúdiques, tallers de manualitats i una ja mítica acampada de nit a l’escola. La bona ubicació de l’escola, al Maresme, facilita la possibilitat d’accedir a diferents punts de la costa, que complementen les activitats que fem a l’entorn verd de les nostres instal·lacions. Un exemple és la piscina de la veïna població de Vallromanes, que ens agrada molt perquè és gran i està molt ben equipada i vigilada. 

Els més grans també s’han banyat -i molt- al mar, ja que cada dimecres han passat el matí a la platja d’El Masnou, que és la que tenim més a prop. A més de jugar a la sorra partits de futbol platja i vòlei, l’estona de joc s’ha acabat traslladant sempre a les roques per descobrir la fauna marina que hi viu… Al mateix Club Nàutic d’El Masnou, els alumnes de primària s’han embarcat per navegar a vela per la nostra costa i han lliscat de valent pels tobogans de l’Illa Fantasia. Mentrestant, els d’Infantil passaven un inoblidable dia al GnomoPark, on es van divertir en la seva font-piscina i el parc de boles de colors. 

L’aigua i l’esport han estat dues constants en el casal d’El Pino i, per tant,  de vegades s’han combinat, com per exemple durant la Gimcana aquàtica. Per als més petits es va instal·lar, fins i tot, un tobogan infable a l’escola perquè es refresquessin i divertissin tant com puguessin. Activitat física n’han fet, i molta, per exemple en el Bosc Vertical de Naturpark, que s’ha sumat a altres sortides que els han encantat, com la visita a la granja Xaragall plena d’animalons i espais per al joc lliure, la sempre interessant visita al CosmoCaixa i un matí deliciós al Museu de la Xocolata…

A l’escola han fet també un munt de jocs i activitats vinculant el joc amb aprenentatges diferents als de la resta del curs. D’aquesta manera han “viatjat” per la Prehistòria, a l’antic Egipte i l’Imperi Romà… fins a un futur interestel·lar amb làsers i robots. Tot, gràcies a una actitud molt participativa dels nens i nenes, que s’han il·lusionat amb cada una de les propostes fins a la darrera setmana, dedicada a l’enginy i a desenvolupar la intuició a partir de simulacres d’scape rooms i jocs d’enigmes. Gràcies, doncs, a tots per la seva bona predisposició a passar un juliol divertit, refrescant, esportiu i ple de complicitats entre els alumnes. Bon estiu i fins al setembre!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top