skip to Main Content
Fi De Curs, Amb La Festa De Graduació Del Grup Xacobeo

Fi de curs, amb la Festa de Graduació del grup Xacobeo

El darrer vespre del curs 2018-19, els alumes de 4t d’ESO han protagonitzat una emotiva Festa de Graduació acompanyats pels seus familiars, professors, el director de l’escola i es seus companys de 3r d’ESO. Sempre resulta una vetllada carregada de sentiment, d’orgull cap a ells, d’il·lusió pel futur i alhora una sensació de comiat, que ens emociona a tots… 

I més, quan un grup ha estat tan participatiu durant tota la seva vida escolar al Pino, com el Xacobeo. Un grup amable, còmplice i molt divertit, com han demostrat en repetides ocasions i també durant el seu viatge a Itàlia d’aquest any. Aquestes són les característiques que més van destacar els seus professors, companys i el director de l’escola, qui en el seu parlament els va encoratjar a confiar en ells mateixos davant de la nova etapa vital que estan a punt d’estrenar. 

El Francesc Serra també els va recordar, un cop més, la importància dels valors adquirits a la nostra escola, com la constància i la capacitat de treball, i d’aquelles habilitats que també han anat integrant durant aquests anys, com la creativitat, el treball en equip i l’empatia que, en el món en què vivim, ben segur que els seran de gran utilitat. 

També els va recomanar estar atents i saber apreciar les coses bones i essencials de la vida… Acceptar els errors com a lliçons en positiu, com ja han après a fer a l’escola, i mantenir sempre una actitud curiosa per no perdre mai les ganes d’aprendre. Per acabar, i abans de la festa de celebració i les fotos de grup, els va desitjar conservar la seva amistat, molta sort i felicitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top