skip to Main Content
Els Alumnes De 4t D’ESO Presenten El Seu Treball De Recerca, En Anglès

Els alumnes de 4t d’ESO presenten el seu Treball de Recerca, en anglès

“Fer un món millor” tenint en compte el canvi climàtic, la sostenibilitat, la pèrdua de biodiversitat… i, en general, tota la problemàtica que ens està afectant com a planeta. Aquest va ser el punt de partida del projecte d’etapa de la secundària aquest curs, tal com es va presentar durant la Setmana de la Ciència del mes de novembre. A partir d’aleshores, els alumnes de 4t han estat desenvolupant aquest tema com a Treball de Recerca i la resta de cursos, com a Crèdit de Síntesi. 

Tots s’han organitzat en grups de treball de 4 o 5 persones, assignades de forma aleatòria perquè hi haguès més diversitat de perfils i promoure així, des de l’escola, un treball equip més projectat en la realitat. La primera fase del projecte va consistir en prendre consciència dels reptes climàtics del planeta mitjançant la recerca i, a partir de la qual, cada grup va presentar la seva proposta de tema amb les motivacions i objectius, al seu tutor.

Durant el segon trimestre es va desenvolupar tot el treball per escrit, aprofitant algunes hores de tutoria i la setmana de l’esport, on van tenir temps i espai per treballar en grup, guiats i supervisats pels professors d’ESO. Després de Setmana Santa va arribar el moment de lliurar la part escrita i de les correccions per part dels professors assignats, presents també en el jurat de la presentació oral. En el cas de 4t, van ser la Maite i l’Anna com a professores d’anglès ja que el treball havia de ser íntegrament en aquesta llengua.

També formaven ahir part del jurat l’Oriol -qui els va felicitar i animar a que aquesta major consciència ecològica integrada arran d’aquests projectes la portin a la pràctica de forma quotidiana i també, a petita escala- i la Carmen, ja que els projectes havien d’incloure una part artística i d’actitud emprenedora. En aquest sentit han sorprès molt en positiu les iniciatives dels alumnes de 4t, des que els que han creat una app mòbil fins als que han deliniat una casa sostenible amb reaprofitament de l’aigua o els que han anat periòdicament a recollir brossa i han elaborat uns pòsters amb el lema “Go green before green goes”, que han repartit per Alella per fer més extensible la seva presa de consciència. Enhorabona a tots ells i elles. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top