skip to Main Content
Visita Cultural I Jocs Medievals, A Besalú

Visita cultural i jocs medievals, a Besalú

L’últim tema del curs per als alumnes de 3r i 4t de primària és el pas del temps… i com evoluciona la Història. Així que les seves tutores van decidir que la millor manera de visibilitzar-ho era fer una excursió històrica, és a dir a un destí on fos evident com es vivia abans. 

Besalú els va semblar un bon destí i van anar d’excursió fins a la Garrotxa. En arribar, uns guies disfressats de monjo, pagès i comte els van portar a visitar el nucli antic, declarat bé cultural d’interès nacional. Allà van visitar el call jueu, la muralla… i els van explicar com s’havia dut a terme la reconstrucció del seu famós pont romànic, sobre el riu Fluvià. També van identificar les cases més famoses de la població i on dormien els peregrins que passaven per Besalú de camí a Santiago. 

A continuació el trenet els va portar fins a una casa de colònies on van jugar a superar diferents proves, inspirades en l’època medieval i plantejades com un repte per assolir la categoria de cavallers. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top