skip to Main Content
Primera Comunió A L’escola Del Grup Sauló 2.0 

Primera Comunió a l’escola del grup Sauló 2.0 

Aquest dissabte hem celebrat la Comunió dels alumnes de 4t de primària. Com cada any, els nens i nenes d’aquest curs han tingut l’oportunitat de rebre-la a l’escola i renovar així el baptisme -com els ha dit el mossèn Josep d’Alella- en companyia dels seus familiars, professors i amics de classe.

El mes d’octubre tots aquells qui, de forma voluntària, van decidir que volien fer la Comunió aquesta primavera, van començar les classes de Catequesi amb la Glòria. Des d’aleshores les han fet un migdia a la setmana per arribar ben preparats al dia d’avui. A més, els alumnes que avui han rebut la Primera Comunió han col·laborat a organitzar aquest acte i fins i tot han ajudat el Lluís a plantar les flors de la rocalla, que ha fet de teló de fons.

Com és tradició també, aquests alumnes han ofert una ofrena relacionada amb el nom de la seva classe i, a més del pa i el vi, han ofert un sac de sauló, la terra característica d’Alella i que, com ells han assenyalat “tant afavoreix els fruits de la nostra terra”. Tot seguit han cantat la seva cançó acompanyats d’altres companys de classe que, tot i que no feien la Comunió, els han volgut acompanyar en un dia tan especial.

Un any més, la Jove Orquestra de Cambra del Masnou dirigida pel nostre professor de Música i el cor format pels alumnes de 5è i 6è, i dirigit també per una exalumne del Pino, han acompanyat la cerimònia. Per acabar el director de l’escola, el Francesc Serra, ha volgut felicitar els alumnes de Sauló i les seves famílies i agrair a tot el personal de l’escola que ha fet possible l’acte d’avui, en especial a la Glòria per l’organització i la formació, i a la Marta com a tutora de quart. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top