skip to Main Content
Celebrem El Nostre Sant Jordi Particular I Autèntic

Celebrem el nostre Sant Jordi particular i autèntic

Compartim fotos de l’ambient de Sant Jordi que es crea cada 23 d’abril, com avui, a la nostra escola. Una Diada que en el nostre cas fem de forma particular i molt autèntica, ja que tenim les nostres parades de llibres i roses. Com cada any, aquestes estan gestionades pels alumnes de secundària que volen recaptar diners per ajudar a finançar el viatge de fi d’etapa. A més, aprofiten per oferir també esmorzar i manualitats fetes per ells mateixos. La que ha tingut més èxit de vendes ha estat els punts de llibre creats per alumnes de 3r d’ESO, alguns dels quals eren de paper 100% reciclat fet per ells mateixos durant la Setmana de la Ciència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top