skip to Main Content
Refrescant I Divertit Festival “Blue Ocean” De Primària

Refrescant i divertit Festival “Blue Ocean” de primària

Publiquem una galeria fotogràfica del Festival “Blue Ocean” de primària, amb què aquesta etapa culmina un trimestre de treball centrat en els oceans. Un tema que ha donat molt de sí i que ha convidat els alumnes a diferents aprenentatges, que han realitzat tant a classe com amb visites complementàries com la que fan fer, amb taller inclòs, a l’Aquàrium de Barcelona. 

Aquests aprenentatges i la Cultura de Pensament amb què els han treballat han estat presents en el Festival, a les escenes on representaven una aula amb alumes i un professor amb les claus del pensament penjades al coll… Cada classe acabava donant pas a altres escenes, amb divertides coreografies. 

Així mentre que a les classes repassaven fets i personatges històrics que han estudiat, com Narcís Monturiol per ser l’inventor del primer submarí no bèlic o que ara se celebra 500 anys que es va iniciar la 1a volta al món navegant de Magallanes i Elcano, la resta d’actuacions ha tingut un to molt simpàtic i festiu. 

Els diferents cicles, repartits en grups interaula, ens han ofert sorprenents coreografies -que han arrancat molts somriures i fotografies-, inspirades en personatges des dels “Pirates del Carib” fins als Beach Boys que feien surf in USA… Per acabar amb un missatge constructiu i que ens apel·la a tots: “La vida als oceans depèn de nosaltres, que som el futur. Siguem nosaltres el tsunami del canvi”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top