skip to Main Content
Els Alumnes De Primària, De Visita A L’Aquarium De Barcelona

Els alumnes de primària, de visita a l’Aquarium de Barcelona

Durant la visita que els diferents cicles de primària han fet durant 3 dies a l’Aquàrium de Barcelona, els alumnes no només han après coses sinó que també han pogut expressar moltes de les que ells han après a l’escola, treballant el projecte dels Oceans. Així ho van remarcar fins i tot els educadors que els van fer la visita guiada pels més dels 20 aquaris, que van quedar sospresos amb els coneixements sobre fauna marina dels nostres alumnes.

Molts d’aquests aprenentatges els van poder veure en directe, durant la visita per més de 20 aquaris. Per fer aquesta entrada al Blog, vam seguir la visita dels alumnes de 3r i 4t de primària, que va començar pels peixos més representatius que viuen a les nostres costes, com les orades o les rajades, i observant també les recreacions de zones protegides com el Delta de l’Ebre i les illes Medes. Tot això ho van comparar després amb els peixos de colors de les aigües tropicals del Carib, la gran barrera d’esculls a Austràlia, la mar Roja, l’atol tropical o els peixos verinosos i agressius, que els van sorprendre al final de tot.

Com a cloenda, van poder tenir una sensació similar a la de nedar entre taurons passant pel túnel submarí de l’oceanari des d’on van veure els dos tipus de taurons, el solraig de sorra (Carcharias taurus) i el tauró gris (Carcharhinus plumbeus).

Per acabar, van fer un divertit taller que els van plantejar com a un repte. Havien de posar-se en el paper d’investigadors marins i esbrinar de què era la mossegada que havien trobat en una taula de surf, a l’altre costat de l’Atlàntic. Per això els van donar una guia de classificació de taurons i, en grups de tres, van intentar resoldre la incògnita a partir de l’observació de mostres biològiques… Una divertida manera d’aprendre la morfologia, l’alimentació i els diferents tipus de reproducció que presenten els taurons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top