skip to Main Content
Tres Dies De Convivències I Jocs Pirates A La Natura

Tres dies de convivències i jocs pirates a la natura

El centre d’interès d’aquests tres dies de convivències del cicle inicial de primària a Can Ribas és “L’illa del tresor”. Darrera aquest atractiu títol hi ha els objectius de treballar la fantasia, desenvolupar la imaginació i el sentit aventurer, fomentar la convivència entre iguals i potenciar l’autonomia en els hàbits diaris. 

Per fer-ho, compten amb el capità Jack Malapata, que van conèixer només arribar a Bigues i Riells. Des de llavors, els nens i nenes de la nostra escola l’estan ajudant a trobar els trossets d’un mapa perdut per l’illa de Can Ribas…. Una recerca que preveiem que els portarà tres dies d’aventura fins trobar el mapa que els conduirà a descobrir un autèntic tresor pirata. 

En aquest procès realitzen activitats com “Terra a la vista”, que és un mena de gimcana per la part més salvatge de l’illa. “El vaixell pirata”, on elaboren l’atrezzo d’un autèntic pirata. “Habilitats pirates”, que planteja diversos jocs al voltant d’aquesta temàtica per desenvolupar les habilitats motrius. “Animals a bord”, per contemplar animals que solen acompanyar els pirates al mar, com cabres i gallines. “Souvenir pirata”, com a  taller on decoren un pot amb sorra blanca i la pinten de colors i “Orientació” per aprendre el sentit de l’orientació a partir dels missatges de les ampolles que el mar .

Totes aquestes activitats tan divertides les fan a l’entorn de natura d’aquesta casa de colònies al camp, que compta amb el seu propi bosc i granja. A més, aquestes convivències són una bona ocasió per compartir els espais com el menjador, les habitacions o el temps de lleure amb els companys de l’altre curs i, per tant, fent una convivència interaula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top