skip to Main Content
Gran Estrena De L’esquiada 2019

Gran estrena de l’esquiada 2019

En aquesta galeria de fotos veureu els alumnes de primaria arribant a La Molina i, aquells que ho necessitaven, llogant l’equip per poder esquiar en les millors condicions. Tot seguit, a Els isards escoltant les instruccions dels monitors perquè la convivència d’aquests dies sigui bona… mentre al Campus Cerdanya de Puigcerdà els alumnes d’ESO anaven ocupant les habitacions amb els seus companys i amics.

Després de passar una bona nit, ben puntuals han marxat cap a pistes. L’equip de primària només han hagut de recórrer uns metres fins a l’estació i els més grans, han arribat a La Masella amb l’autocar.

Ja a pistes, els debutants han marxat amb els monitors especialistes en iniciació d’esquí i la resta, ha fet una primera baixada perquè els monitors els valoressin el nivell. Un cop fets els diferents grups han començat les classes, que han estat molt profitoses, sobretot per als que avui s’han estrenat en aquest esport. El bon temps i un estat de la neu excel·lent, sobretot a les cotes més altes, han estat els millors aliats per a que tots els alumnes gaudissin moltíssim de la jornada.

A la tarda els alumnes 5è i 6è de primària han fet una activitat de tubbing i trineu; els de 3r i 4t han passejat en el remolc de dues motos de neu, han jugat en un tipi dels indis del Canadà i han berenat una xocolata calenta amb melindros que els ha mantingut actius i en bona temperatura. També han tingut un berenar especial els seus companys de secundària que han anat a menjar crepes a Puigcerdà, per la qual cosa el primer dia de l’esquiada 2019 encara ha estat més dolç per a tots…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top