skip to Main Content
Parvulari Va A Barcelona A Experimentar Amb Art Contemporani

Parvulari va a Barcelona a experimentar amb Art contemporani

Els petits de l’escola van poder gaudir de l’excursió a Barcelona on van experimentar amb l’art contemporani. Els cursos de Rainbow i Platero vam fer una activitat creativa a partir de Confeti. Els infants entraven a una sala on la proposta del confeti es trobava al mig de l’aula, això els permetia experimentar lliurement per potenciar la creativitat i experimentació del món de l’art i l’educació.
El curs de Guinyol van crear “Una ciutat imaginada” a partir de materials reciclats i amb molta imaginació els nens i nenes van anar formant la seva ciutat. Van treballar valors de cooperativitat, respecte, creativitat, responsabilitat, entre d’altres. Un dels objectius principals és que se n’adonin dels diferents punts de vista dels companys/es i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top