skip to Main Content
“Els Pastorets” D’Infantil Inauguren El Nadal

“Els Pastorets” d’Infantil inauguren el Nadal

Com cada any per aquestes dates, els alumnes de Rainbow, Platero i Guinyol es transformen en els personatges d’”Els Pastorets”, una representació teatral d’origen medieval típica de les festes de Nadal a molts indrets de Catalunya.

En la nostra pròpia versió -senzilla, clara i dolça- els personatges es repeteixen cada any i mentre que els alumnes de P3 i P4 donen vida als Pastorets, per als més grans de P5 reservem els papers protagonistes: la verge Maria i Sant Josep, els dimonis, les estrelles i els Reis Mags.

Els més petits de l’escola s’aprenen els balls, els poemes, els diàlegs i les cançons en anglès, català i castellà, per a treballar en la diversitat dels 3 idiomes.

Durant els assajos es genera una gran col·laboració interaula i s’ajuden moltíssim entre ells, sobretot als més petits. També és una bona oportunitat per fer-los treballar la memòria de manera atractiva, amb diàlegs, poemes, cançons…  que al final no només acaben representant el dia dels Pastorets, sinó que molts ho inclouen al repertori que oferieixen a les seves famílies, el dia de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top