skip to Main Content
Celebrem El Dia De La Família IV, Al Recinte De L’escola

Celebrem el Dia de la Família IV, al recinte de l’escola

A les 10.30 començaven a arribar els primers assistents al “Dia de la Família IV”, un dissabte en què la nostra escola es transforma en una mena de parc lúdic amb atraccions, tòmbola, inflables, taller de maquillatge, bingo, jocs de taula… Aquest any la principal novetat va ser la temàtica del Dia, que es va inspirar en el món de fantasia d’ “Alícia en el país de les meravelles”. Això es podia percebre només entrar a l’escola, ja que els seus edificis i jardí havia estat ambientats amb imatges representatives de la novel·la de Lewis Carroll. També, el vestuari i atrezzo del personal de l’escola, que volia sumar-se així amb algun detall de complicitat.

En aquesta edició s’han repetit “trending topics” com els crepes de xocolata en l’ampli buffete d’esmorzar ofert pels alumnes de 4t d’ESO i col·laboradors. Les propostes, totes casolanes, se superen cada any en la presentació, el sabor i també en la varietat, incloent-hi opcions veganes i sense gluten. Un altre clàssic que ha repetit èxit d’assitència ha estat el divertit bingo, a la sala d’actes, i que ha premiat les butlletes guanyadores  amb entrades per a Port Aventura, revisions oftamològiques i pediàtriques, dessuadores, una bossa i carregador de viatge, cursos d’anglès, classes d’skate i paddlesurf o un telescopi, entre d’altres.

Igual de generosa va ser la tòmbola, dinamitzada per mares voluntàries que en algun moment van haver de gestionar pics de demandes. Entre els regals, una de les novetats que més van il·lusionar aquest any van ser les disfresses per a nens, però en general tots els regals han estat de molta qualitat i volem agraïr les donacions dels patrocinadors, que van tenir la seva pròpia pancarta a la tòmbola.

A més dels inflables -esportius a la pista gran i de circ al pati de sorra-, tot el recinte escolar va oferir divertides atraccions com el toro mecànic, circuit de karts, billar japonès, tir a l’arc, 100×100 futbol, air hockey… i una novetat, que es va endur el rècord d’inofensives caigudes i riures: la barradora inspirada en “Humor Amarillo”.

Recordem que els diners recaptats a la tòmbola i amb la venda d’esmorzars i aperitius es destinen al viatge de fi de curs que 4t d’ESO farà la propera primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top