skip to Main Content
Celebrem La Verema Amb Balls, Dibuixos I Poesia

Celebrem la Verema amb balls, dibuixos i poesia

Que comenci la Festa de la Verema! Amb aquest crit conjunt de tots els alumnes de Primària i la tallada de cinta per part dels heureus i pubilles de cada curs, es va donar per inaugurada una de les festes més tradicionals de la nostra escola. Orgullosos de la nostra ubicació en una terra de cultura i de cultura del vi, aquesta celebració ens permet estar molt connectats amb el territori.

De les moltes i variades activitats que fem al voltant de la Verema -i que us explicarem més àmpliament en següents posts-, la festa de divendres és la que genera més imatges. La primera d’elles és la de veure arribar les pubilles i els hereus, vestits com marca la tradició, i compartint les danses de Sant Ferriol amb els seus pares i mares.

Després d’una primera ballada on els alumnes mostren les passes a seguir, es fa una segona ronda on s’hi sumen els familiars i professors. A més, els nens i nenes pengen a la rampa d’accés al seu edifici tots els dibuixos, que prèviament han creat inspirats en la Verema, i representants de cada classe llegeixen poemes com “El Otoño” i “La verema és a punt!”.

També a primera hora, els alumnes d’Infantil ballaven el seu particular repertori, amb cançons que els fan riure com: “Dalt del diri”, “Joan del riu”, “Volta cap aquí, volta cap allà”, etc. Prèviament havien anat desgranant el raïm un a un per posar-lo al cossi i trepitjar-lo ells mateixos per crear el most de forma col·laborativa i molt, molt divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top