skip to Main Content
Pregó De La Verema A Ritme De Rap

Pregó de la Verema a ritme de rap

Els alumnes de 6è de Primària han ofert a la resta de companys d’etapa el Pregó de les Festes de la Verema, que celebrarem el proper divendres 5 d’octubre. La diferència és que aquest any ho han cantat en format rap i fent ells mateixos també la base musical i les diferents veus.

Després d’aquesta entrada tan divertida i ben interpretada, han recitat el pregó per grups i en diferents idiomes. Entre tots han anat detallant les qüestions pràctiques a tenir en compte de cara a la celebració de la Verema a la nostra escola.

Com a novetat, han explicat que la Verema serà el tema d’un projecte que es farà al llarg de la primera setmana d’octubre i que inclou des d’una excursió a les vinyes de Sant Martí Sarroca, on faran la verema, fins als balls de sant Ferriol. També han anunciat que aquest projecte de Primària té com a protagonista Alella, perquè és terra de vins, i que contemplarà des d’exposicions orals fins a pòsters, que faran recerca amb les tauletes digitals i que utilitzaran diferents rutines de pensament fer fer-lo.

Tot seguit, i després d’explicar el ‘dress code’ dels hereus i les pubilles, han anunciat quins alumnes han estat escollits pels seus companys, per representar aquest any la seva classe com a hereu i pubilla. Com sempre ha estat un moment molt emocionant i una demostració de reconeixement per part de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top