skip to Main Content
Graduacions De 4t D’ESO I De P5

Graduacions de 4t d’ESO i de P5

Darrer dijous de classes a la nostra escola per a tots però molt especialment per al Grup Sirius, que acaba 4t d’ESO i, per tant, la seva etapa a Santa María del Pino. La meitat dels alumnes van començar-hi a P3, per tant, ha estat un llarg camí plegats… i els trobarem a faltar. L’acte de la seva graduació va començar aquell mateix dijous al vespre amb la imposició de les beques i una afectuosa rebuda dels alumnes per part dels seus pares, germans, avis, professores, companys d’altres cursos i també, d’exalumnes de l’escola. A continuació van escoltar les paraules de comiat que els van dedicar els seus companys de 3r; la Maite, la seva tutora, i el Francesc, com a director.

Després d’escoltar el “Gaudeamus Igitur” va arribar l’esperadíssim crit de “Birrets enlaire” i la ràfaga de fotos per part del públic. Els pares van participar molt activament en tota la cerimònia i, fins i tot, els van sorprendre amb una cançó escrita per ells mateixos i que van interpretar acompanyada d’un recull de fotografies dels seus anys a l’escola. També van voler fer un regal a l’escola per millorar encara més la comoditat de la biblioteca de Primària amb uns grans coixins que predisposen a la lectura, i als professors un clauer amb el nom  de Sirius, la seva estrella.

Per la seva banda, els alumnes de P5 també van tenir la seva festa de graduació, uns dies abans. Van començar-la amb unes notes al violí, acompanyats pel Marc, i amb coreografia inclosa… Tot seguit van anar recollint el seu diploma i el Francesc, la Mireia i la Mary els imposaven la toga i el birret. Poc després, tots aquests birrets volarien per l’aire… originant una de les imatges més emocionants del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top