skip to Main Content
El Grup Pino 2.0 Rep La Primera Comunió A L’escola

El grup Pino 2.0 rep la Primera Comunió a l’escola

El passat dissabte 12 de maig vam celebrar a l’escola la Primera Comunió del grup Pino 2.0. Com cada any, oferim aquesta possibilitat a aquells alumnes que vulguin rebre-la a l’escola, en companyia dels seus amics de classe. És per això que des del mes d’octubre, aquells alumnes que decideixen fer-la de forma voluntària, comencen les classes de Catequesi amb la Glòria. Les fan un dia a la setmana en l’espai lliure dels migdies i es preparen fins a la cerimònia.

També dies abans col·laboren en l’organització de l’acte, que es fa al pati de sorra, sota el gran pi, i amb la rocalla plena de flors ornamentals plantades per a l’ocasió com a escenari. Aquest any, la pluja va impedir que tot lluís amb el seu esplendor habitual, però no va treure bellesa i emotivitat a l’acte. El bisbe Sergi Gordo va ser l’encarregat d’oficiar-la, juntament amb el mossèn d’Alella.

Com cada any, el curs que rep la Comunió per primera vegada fa una ofrena relacionada amb el nom de la seva classe i en aquesta ocasió va ser una branca de pi perenne, com a símbol de l’amistat. Tot seguit van cantar la seva cançó, acompanyats d’altres companys que tot i que no feien la Comunió, volien acompanyar-los en un dia tan especial. Aquest tema i tots els que van sonar durant la cerimònia van estar interpretats per la Jove Orquestra de Cambra del Masnou, dirigida i acompanyada al violí un cop més pel Marc, el nostre professor de Música.

També van sumar les seves veus el cor format pels alumnes de 5è i 6è, que han estat els últims a rebre la Primera Comunió a l’escola i és una tradició que fem com a mostra d’agraïment als companys d’altres cursos. A més, aquest any el cor va estar dirigit per una exalumna de l’escola, i els nens i nenes de 4t, un cop havien rebut ja la Comunió, van interpretar també una cançó amb les seves flautes i xilòfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top