skip to Main Content
Un Sant Jordi Radiant I Participatiu

Un Sant Jordi radiant i participatiu

Els més matiners de Sant Jordi van ser els alumnes de 3r d’ESO, a qui els feia tanta il·lusió muntar per primer cop les paradetes de venda, que van arribar al col·legi abans fins i tot que les roses… A més de vendre aquestes flors, llibres per a totes les edats i punts de llibres creats per ells mateixos, es van estrenar també en l’elaboració i venda d’esmorzars, que és la primera activitat que fan per recaptar diners per al seu viatge de fi de curs de l’any que ve.

…I la veritat és que van tenir un gran èxit de públic, ja que a les 8.30 van arribar els primers compradors. Eren pares i mares d’alumnes que venien a triar junts el seu llibre i rosa. En el cas dels d’Infantil, es van quedar fins a les 10.00 al recinte de l’escola, aprofitant per asseure amb els petits a l’aire lliure i començar plegats a llegir el conte i mirar les il·lustracions. A continuació va ser el torn dels alumnes de Primària, que van poder baixar a comprar el que els feia il·lusió. I a les 11, tota la Secundària que també va aprofitar per esmorzar i gaudir del dia tan radiant que feia. El resultat és que pràcticament es va vendre tot i els alumnes de 3r d’ESO ho van fer realment molt bé…

A les 12.00 del migdia el director de l’escola, el Francesc Serra, fa fer  el lliurament dels Premis literaris a la Sala d’Actes. Aquest curs, cada alumne  de Primària feia un conte en parella i es van donar dos premis per cada classe, que consistien en un llibre i un punt de llibre. Després tots els llibres van quedar exposats al passadís de Primària i els alumnes van estar llegint i comentant les obres dels companys.

Els alumnes de 3r i 6è que participen en el projecte dels padrins van aprofitar també el dia de Sant Jordi per intercanviar-se els punts de llibre que s’havien fet uns als altres per a l’ocasió. Per la tarda, a més, tota la Primària va assistir a la representació, a la mateixa escola, de “Tommy and the Talent Thief”. Una divertida obra íntegrament en anglès, a càrrec de la companyia IPA Productions, que ja ha vingut altres vegades a l’escola i que ens agrada perquè fa participar molt als alumnes. Aquesta peça teatral va servir com a cloenda d’un dia fantàstic dedicat a la literatura i en què es commemora també la mort, el 23 d’abril de 1616, d’un gran autor teatral: William Shakespeare.

Back To Top