skip to Main Content
Més Activitats En Anglès Per Al Grup De Gal·les

Més activitats en anglès per al grup de Gal·les

Ahir el dia va començar fent un passeig a la platja, ja que els alumnes es lleven amb tantes ganes que encara falta una mica per l’hora de l’esmorzar. A la vora del mar van descobrir un GeoCatch, una mena de “tresor” que es pot trobar amb l’ajuda d’un GPS. Això els va emocionar molt i van deixar un missatge…

Dividits en dos grups, es van alternar les activitats de passeig pel poble amb visita guiada i taller d’scones, tot en anglès, que van fer el dia abans. A la tarda els va encantar anar al Zoo de Cowlyn Bay, perquè és en gran part a l’aire lliure. Allà van poder veure pingüins, flamencs, ximpanzès… i uns divertits porc espins molt grans, que els van fer molta gràcia. A més de practicar el vocabulari del món animal en anglès, cada dia fan un quiz de cultura anglesa per entrenar el format pregunta-resposta, l’agilitat mental i comprensió en aquesta llengua.

Avui han visitat el Welsh National Museum, envoltat d’una zona de pissarra. Allà han tornat a tenir una visita guiada en anglès, en què els han explicat com vivien i treballaven els miners de la zona. Durant el recorregut han pogut visitar una mina i cases mostres dels seus treballadors, evolucionades en el temps. La visita ha acabat amb un temps de joc a la zona verda que voreja el llac anomenat Rheilffordd Llyn Lake Railway. See you tomorrow!

Back To Top