skip to Main Content
Celebrem Un Nou Dia De L’Esport, On Tots Hi Guanyem

Celebrem un nou Dia de l’Esport, on tots hi guanyem

El 2n trimestre ha acabat d’una de les millors maneres possibles: amb el nostre “Día del Deporte”, que combina esport, aire lliure, joc i diversió. A aquest ambient se li suma el fet que s’han donat per acabades les classes i és el preludi de les vacances de Setmana Santa.

També hi té molt a veure que és una festa on participa tota l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO, i que comença amb una solemne cerimònia on desfilen tots aquests cursos. El director de l’escola, Francesc Serra, va obrir l’acte amb un discurs de benvinguda on remarcava la importància que a l’escola sempre donem a la feina en equip, per exemple amb els interaula. A continuació el Jordi Casas, com a director general, va recordar als alumnes que la feina en equip implica també la direcció i tots els professors…  per la qual cosa els va convidar a recórrer a ells sempre que ho considerin oportú per resoldre alguna situació que els preocupi i millorar en els seus estudis.

Tot seguit van ser dos representants dels alumnes de 4t d’ESO els qui van agafar el torn de paraula per agrair a l’escola la celebració d’aquesta festa i compartir la manera com ells l’han viscut durant tots aquests anys, amb anècdotes divertides. En aquest sentit, van dirigir unes paraules als companys més joves de l’escola recomanant-los que gaudissin al màxim del “Dia de l’Esport”, ara que se’ls presenta l’oportunitat de tenir tants anys pel davant per participar-hi.

La cerimònia també va servir per fer la presentació oficial de la colorida bandera del grup “Sauce” -en l’elaboració de la qual hi ha intervingut una àvia de la classe, a més dels alumnes i professores- i estrenar la nova infermeria de l’escola, que va servir per atendre in situ lesions lleus sempre associades a la pràctica de l’esport.

Back To Top