skip to Main Content
Psicomotricitat I En Anglès, Des De P3

Psicomotricitat i en anglès, des de P3

Aquest mes de febrer hem acompanyat els alumnes de P3 al gimnàs per veure una de les seves sessions de Psicimotricitat que, com sabeu, és una eina educativa molt útil en el desenvolupament físic i mental de l’infant. Però, a més, a la nostra escola els Rainbow la fan en anglès i amb la Caroline, que és una de les nostres professores nadiues en llengua anglesa.

La primera part de la classe es dedica sobretot a la coordinació i els alumnes han de completar amb agilitat un circuït dissenyat amb diferent material i reptes que han de superar. D’aquesta manera, pel camí es troben màrfegues, cubs, túnnels, esglaons, cèrcols, arcs… I això permet que, a la vegada, es puguin treballar les “prepositions of place and movement”: in, over, on, behind, under, between, in front of, at, to…

A més d’aquesta primera part de coordinació on la intuició té molta importància, per exemple amb exercicis d’arrossegament, saltar, enfilar-se, baixar, travessar… hi ha una segona part més centrada en el desenvolupament de l’equilibri. Aquesta és important per a que els alumnes adquireixin una bona consciència del seu propi cos, sobretot dels seus costats dret i esquerre, i comencin a prendre decisions en conseqüència.

Per això utilitzen les grans pilotes pneumàtiques amb les que poden fer diferents exercicis jugant amb les cames i les braços i, de pas, aprendre vocabulari tant dels colors com de les parts que formen les extremitats. També indirectament estan aprenent com demanar les coses ja que la Caroline, que els parla sempre en anglès, els mostra alhora com han de fer l’exercici. Així associar els conceptes i entendre el context de forma natural i molt divertida, sobretot quan la inestabilitat de les pilotes fa que tots acabin rodolant per terra…

Back To Top