skip to Main Content
Visita Cultural I Artística De 4t D’ESO, També A Pisa

Visita cultural i artística de 4t d’ESO, també a Pisa

Avui els alumnes de 4t d’ESO han fet un viatge dins del seu viatge a Florència, ja que a primera hora del matí han agafat el tren en direcció a Pisa. En arribar han estat passejant pel centre, han travessat el riu Arno, el carrer principal de botigues i cafeteries d’aquesta ciutat toscana, el mercat de roba i menjar… Un passeig durant el qual s’han anat fixant amb l’arquitectura dels edificis renaixentistes i del gòtic civil.

El moment més esperat del dia ha estat l’arribada a a Piazza dei Miracoli, on no han pogut evitar la temptació de fer les gairebé “obligades” fotografies simulant ser el contrafort humà de la Torre de Pisa i del Baptisteri. Després de visitar el Duomo han tingut una estona de temps lliure per dinar, abans de continuar passejant plegats per Pisa. La sorpresa final de la jornada ha estat el gran mural de l’artista de l’street art nordamericà, Keith Haring, que podeu veure a les fotografies i que els ha donat un contrapunt a la versió més clàssica de Pisa.

Back To Top