skip to Main Content
Cantata De Nadal De Primària En 3 Idiomes

Cantata de Nadal de Primària en 3 idiomes

Aquesta última setmana de l’any els alumnes de Primària han actuat davant dels pares, als qui han ofert un concert de Nadales, Villancicos i ‘Christmas carols’.

Els havien estat assajant des del dia de Santa Cecília -patrona dels músics- i alguns temes ja els havien intrerpretat, fins i tot, al plató de la Televisió del Maresme.

Les actuacions es van repartir per cicles -inicial, mitjà i superior- i la complexitat del repertori va anar in crescendo. Tots els dies, però, hi va haver cançons en anglès, castellà i català, i poemes recitats també en les tres llengües.

Totes les actuacions van acabar compartint amb el públic un popurri nadalenc i un també sonor aplaudiment. A continuació, els pares van acompanyar els alumnes fins a la classe, on aquests els van lliurar un regal de Nadal que els havien fet a classe de Plàstica, amb il·lusió i per ajudar a engalenar la casa de Nadal.

Back To Top