skip to Main Content
Divertida Representació D’Els Pastorets

Divertida representació d’Els Pastorets

A finals del primer trimestre, amb l’arribada del Nadal, els Rainbows, els Plateros i els Guinyols preparen plegats la representació dels Pastorets. Tots ells viuen amb molta emoció el Nadal i els agrada experimentar en primera persona l’obra on s’explica el naixement del nen Jesús.

Els més petits de l’escola s’aprenen els balls, els poemes, els diàlegs i les cançons en anglès, català i castellà, per a treballar en la diversitat dels 3 idiomes.

Rainbows i Plateros es posen a la pell dels pastors i els Guinyols representen els personatges principals de l’obra: els dimonis, els àngels, les estrelles, els 3 reis d’Orient, Sant Josep i Maria.

Durant els assajos es genera una gran col·laboració i s’ajuden moltíssim, sobretot als més petits. També és una bona oportunitat per fer-los treballar la memòria de manera atractiva per a ells, amb diàlegs, poemes, cançons…  que no només representen el dia dels Pastorets, sinó que molts inclouen al repertori que oferiran a les seves famílies el dia de Nadal.

Back To Top