skip to Main Content
Excursió Conjunta I Pasiatgística De Primària

Excursió conjunta i pasiatgística de Primària

A principis de novembre, i per tal de reforçar l’objectiu de la convivència, tots els alumnes de Primària van anar d’excursió als Espais Naturals del Delta del Llobregat.

En aquest punt de la nostra geografia van poder veure diferents ecosistemes vius i tipus de paisatges que estudien a Medi, des de dunes, vegetació protegida, una pineda plantada entre la platja… També com és el curs del riu, com arriba a desembocar al mar o quin tipus de vegetació hi ha a la ribera.

Allà també van poder realitzar diferents activitats sobre la fauna i flora autòctona. Hi van visitar l’aguait de la bassa dels pollancres, la pineda de Ca l’Arana i la platja de Viladecans. Van poder observar aus i ànecs amb els prismàtics des de les torres de guaita i van finalitzar el matí realitzant un joc de xarxes tròfiques.

A més de poder visibilitzar els paisatges i contextualitzar-los, la finalitat de millorar encara més la convivència entre companys i entre els diferents cursos va ser més que assolida, tal com mostren les fotografies.

Back To Top