skip to Main Content
Reprenem Les Divertides Classes De Natació

Reprenem les divertides classes de Natació

Aquest mes d’octubre els alumnes d’Infantil han començat les seves classes de Natació dels dilluns, que tant els agraden. Per a ells suposa una manera especial de començar la setmana, i ho contemplen com una petita aventura… L’aventura d’agafar la motxilla de Natació i pujar l’autocar que els apropa fins al centre del poble, on es troba el Complex Esportiu Municipal d’Alella.

En arribar, es divideixen en diferents vestidors i ells sols es desevesteixen, pleguen la roba, i es col·loquen el banyador, les xancletes, les ulleres i el casquet de bany, amb la supervisió de les professores. Segons elles, aquest és un moment ideal per treballar l’autonomia en situacions reals i quotidianes.

Cada curs es divideix en dos grups, per respectar així els diferents ritmes que poden existir en una mateixa classe. A la piscina els esperen els monitors de cada grup. Un equip de professionals molt atents i simpàtics amb els nostres alumnes, i que s’esforcen de valent perquè cada dilluns agafin més seguretat, confiança i habilitats dins de l’aigua. També perquè associïn aquest esport amb una experiència lúdica i agradable. Per això els proposen activitats divertides, diferents segons el nivell, per treballar la psicomotricitat, la respiració i la flotabilitat a partir del joc.

Els alumnes no només es diverteixen i tenen bones sensacions quan estan dins de l’aigua, amb el sol de tarda que els entra pels finestrals, sinó també quan acaben i tornen en autocar cap a l’escola. És llavors quan tots estan relaxats i amb un somriure que els dura pel que queda de tarda…

Back To Top