skip to Main Content
Pregó De La Verema I Nominació Dels Hereus I Pubilles

Pregó de la Verema i nominació dels Hereus i Pubilles

Com cada final de setembre, els alumnes de 6è de Primària han ofert a la resta de companys d’etapa el Pregó de les Festes de la Verema, que celebrarem el proper divendres. Un pregó que ells mateixos han creat i treballat a les classes de Llengua Catalana i Castellana.

El grup classe va redactar el guió i elaborat les rimes sobre els diferents temes que la Laura els indicava que havien d’informar en el pregó, com per exemple el material que han de portar, la roba adequada per als qui trepitjaran el raïm o el respecte en tot moment entre els companys.

Aquest any, a més, la posada en escena del pregó ha estat inspirada en el famós quadre “La vendimia” de Francisco de Goya, com era evident en el seu vestuari d’època. El paisatge de fons l’havien treballat a Plàstica i la cançó, a classe de Música.

Com ja és també tradició, en acabar el pregó es van proclamar els hereus i les pubilles de cada curs. Uns candidats a representar la classe que han estat escollits pels companys, en votació popular. Divendres, aquests nens i nenes vindran vestits de casa com a tals, i els seus pares i mares ens acompanyaran en els balls que farem al pati per començar la Festa.

Back To Top