skip to Main Content
Deliciosa Visita I Taller Banyats Amb Xocolata

Deliciosa visita i taller banyats amb xocolata

Aquest matí els alumnes que participen al Summer Life han anat fins a Barcelona amb un objectiu deliciós: visitar el Museu de la Xocolata. Es tracta d’un espai a l’antic convent de Sant Agustí, al barri del Born, que des de fa anys explica amb detall la història de la xocolata.

En primer lloc els nens d’Infantil han visitat al Museu, on els han explicat com va arribar a Europa i altres curiositats com, per exemple, que abans s’utilitzava com a medicina. Però el que més els ha agradat, sens dubte, ha estat descobrir un enorme Messi fet amb xocolata i altres figures de dibuixos animats, com uns que simulaven els ninos de Lego o el drac que hi ha al Parc Güell, fet en aquest cas de xocolata blanca.

Mentrestant, el grup de Primària participava en un taller on una pastissera els ha detallat les característiques del cacao i deixat tastar la seva vessant més pura… Els alumnes han posat un a un el dit en un pot amb cacao en pols i, per la seva sorpresa, era tan amarg que a la majoria no els ha agradat. I és que, segons els han explicat a continuació, la xocolata que ells acostumen a menjar està combinada amb sucre i llet, com a principals ingredients.

A continuació els han convidat a fer les seves pròpies figures de xocolata per endur a casa i han pogut triar entre diferents motllos d’animals. Els han omplert en una font de xocolata i fins i tot els han donat permís per sucar-hi un dit, amb l’emoció que això comportava… També els han explicat la diferència entre una màniga pastisseria i un cornet de xocolata, i amb aquest últim els han ensenyat a pintar dibuixos a partir del fil que desprenia xocolata, i el que sobrava… cap a la boca!

Back To Top