skip to Main Content
Acampada A L’escola I Nit Dels Estels

Acampada a l’escola i nit dels estels

A les 7 de la tarda, puntuals, han començat a arribar a l’escola els alumnes que passaran la nit, o les nits en el cas de Primària, a l’escola. És la famosa acampada del Casal d’Estiu que cada any es reviu amb l’emoció de passar una nit diferent, fora de casa i amb els amics. Amb aquesta finalitat s’han muntat aquest matí 20 tendes -5 noves d’aquest any- entre el pati de sorra, la vinya i també a l’inici de bosc, on els nois i noies més grans han construït el que en diuen “el seu chill out”.

Els més petits arribaven amb les seves bosses, sacs, màrfegues i ninos amb els que els agrada dormir. Alguns, fins i tot, portaven el seu coixí favorit… El que gairebé no faltava en cap de les motxilles eren “xuxes” per compartir a dins de la tenda i altres coses de menjar preferides, perquè l’acampada tingui encara més sabor a festa.

Una altra novetat de l’edició d’enguany de l’acampada és la nit dels estels i és que el Roger convidarà els nens i nenes a veure Saturn i Júpiter amb el seu telescopi… fent així una activitat que no poden fer en cap altre moment de l’any escolar.

Després de menjar el sopar que han preparat els mateixos alumnes aquesta tarda, els grans s’endinsaran dins del bosc amb els monitors, que els han preparat divertits i emocionants jocs nocturns. Mentrestant, els més petits hauran fet el seu ball, després d’explicar contes i fins que vagin tenint son. Bona nit!

Back To Top