skip to Main Content
Recorrent Un Bosc Per Dalt Dels Arbres

Recorrent un Bosc per dalt dels arbres

Esplèndida jornada de natura i aventura la que van viure els nostres “kids” i “youngsters” del Summer Life divendres passat al Bosc Vertical situat dins del Parc Forestal de Mataró, que pertany alhora al Parc Natural del Montnegre-El Corredor. En un dia super clar, després de les pluges, el bosc estava fresc i feia una olor boníssima…

Els monitors van convidar els nens i nenes a fer el circuït més adient a la seva edat i alçada. Els més petits es van quedar en una zona de pins anomenada Circuït Burriac, en homenatge a la muntanya d’Argentona. Allà els van guiar per 12 activitats a fer a dalt dels abres, totes adaptades a nens d’entre 3 i 6 anys, i mai sobrepassant el mig metre o metre d’alçada.

Equipats amb arnessos i mosquetons de seguretat que els unien al cable, aquests exercicis a la natura els beneficien sobretot a l’hora d’agafar confiança, millorar la seva autoestima en veure que són capaços d’avançar, millorar la coordinació i el companyerisme… ja que en tot moment s’ajudaven entre ells.

Uns metres més avall, en una pineda més alta, els alumnes de Primària van fer un circuït amb més complexitat, ja que les plataformes entre els arbres estaven a més alçada i major distància, hi havia més ponts mòbils com el famós “pont de mico” o el pont de xarxa. Al final del recorregut els esperava el premi d’una llarga tirolina aèria amb cordes, que els feia cridar d’emoció. Una pràctica, doncs, molt divertida i que té com a rerefons d’aprendre a seguritzar-se abans de fer una acció.

Back To Top