skip to Main Content
Festival De Fi De Curs I Graduació De P5

Festival de Fi de Curs i Graduació de P5

Com cada últim divendres de curs, els alumnes d’Infantil van oferir ahir el seu Festival, que en aquesta ocasió va consistir en la representació del conte “De què fa gust la lluna?”. Tal com va dir el director de l’escola, aquesta posada en escena és resultat d’un gran treball en equip i de la suma de molts esforços encarats a un mateix objectiu. “És d’aquesta manera -va dir el Francesc- com, si ens ho proposem, podem arribar a conquerir fins i tot la lluna”. Amb aquesta actitud i confiança, i amb valors de referència com el de la responsabilitat que ha protagonitzat el curs, “aquests alumnes estan creixent amb una personalitat forta i més considerada vers els altres. Això últim ho han pogut treballar i ser més conscients aquest any gràcies a la implamentació dels espais interaula, on es barregen alumnes de diferents cursos”.

Els alumes van interpretar diferents grups d’animalons -com zebres, micos, ratolins o granotes- amb la missió conjunta de tastar la lluna per saber si és dolça o amarga… A més d’un divertit vestuari i complements, cal destacar que el text l’anaven recintant en castellà, català i anglès, i   hi havia parts coreografiades.

En acabar la representació, el pati d’Infantil va canviar de registre per acollir la graduació del grup Guinyol, que està a punt d’acabar P5 per començar la Primària el proper setembre. Els alumnes van començar la cerimònia interpretant una breu peça al violí davant dels seus familiars. A continuació la Laia, la seva professora i tutora d’etapa, els anava citant un a un mentre els feia una petita glosa a partir dels seus trets més destacables. La Glòria els col·locava el birret i el Francesc els lliurava el diploma de Graduat i la seva felicitació.

Després de l’esperat moment de “Birrets a l’aire!”, van ser els pares qui, representats per la Sònia i el Pere, van voler agrair a l’escola com ha “fet crèixer els nostres fills que van arribar amb xumets, bolquers i arrossegant mantes, i ara no només saben llegir, escriure, sumar i restar sinó també qui és Paul Klee, Picasso o Miró i estan familiaritzats amb l’anglès i el violí. Uns nens que a P3 no es coneixien i que ara són inseparables”. També van voler destacar els bons resultats que són testimoni que estan donant ja les noves metodologies que s’han implamentant darrerament -com aprendre a llegir amb el Ludilletres o a comptar amb l’EntusiasMAT- i que el canvi en la titularitat i direcció de l’escola hagi estat tan positiu i alhora respectuós amb els valors, festes i tradicions que són l’essència del Pino.

Nosaltres també els agraïm molt aquestes paraules i el gest que van tenir els pares en regalar a l’escola una senyalèctica molt maca, feta per ells mateixos i també com a treball en equip, amb els valors que han guiat els 3 darrers cursos: la responsabilitat, l’empatia i la il·lusió.

 

Back To Top