skip to Main Content
Meravellós Festival De Fi De Curs De Primària

Meravellós Festival de Fi de Curs de Primària

Encara conservem a la retina el Festival de Fi de Curs que ens han regalat aquest any els alumnes de Primària. Van començar a treballar en ell a principis del mes de gener, ja que ha format part del Projecte Interaula de les “Meravelles del Món” que han dut a terme des d’aleshores. De fet, ha servit per posar el seu punt-i-final, de forma molt alegre i colorida.

Més enllà de tots els aprenentatges que els ha aportat aquest projecte i la fórmula de treballar barrejats per cursos, la temàtica internacional i històrica triada aquest any també els ha servit per prendre més consciència de la diversitat cultural que hi ha al món.

A més  de la il·lusió de tornar-se a vestir amb les disfresses de Carnaval, confeccionades per les famílies dels alumnes a partir d’un model lliurat per l’escola, ara les han complementat amb els balls corresponents. I ho han fet de forma molt rigorosa, ja que a classe han estat fent recerca i buscant vídeos de com eren les autèntiques coreografies, des de les més senzilles de la Xina fins a les més animades de les pel·lícules de Bollywood de l’Índia.

Una tasca de documentació prèvia que ha fet que no només les disfresses fossin el més fidels possible a la realitat sinó també les danses, com la pletòrica samba brasilera o la dels romans, que incloïa fins i tot d’una simulació de lluita entre gladiadors. Al final i per arrodonir la xifra de meravelles del món fins a 7, els 6 cursos van actuar conjuntament en honor a la també mítica ciutat de Petra, construïda en el s. VII a.C.

Back To Top