skip to Main Content
Història, Prehistòria…. I Diversió

Història, Prehistòria…. i diversió

Avui els Sirius han continuat la seva ruta històrica visitant el Camp de concentració de Rivesaltes, on van estar internats republicans espanyols, jueus, algerians i gitanos. Tot seguit han viatjat fins a Tautavel, on han fet un picnic al riu i fins i tot alguns valents s’han atrevit a banyar-se…

A continuació el Roger els ha guiat per la cova prehistòrica de “Caune de l’Aragó” on ell mateix hi va treballar una temporada. Es tracta d’una de les més importants d’Europa i els ha sorprès moltíssim que en aquesta gruta es trobessin restes neardentals, de fa 550.000 anys. En aquesta població també han visitat el Museu Europeu de Prehistòria.

Després de les visites ha arribat l’activitat de lleure amb una divertida sessió de kàrting, més sopar al McDonald’s i un passeig per Perpinyà amb els professors. Demà encara els espera la visita al Castell de Sant Ferran de Figueres, abans de fer via cap a l’escola, on està previst que arribin cap a les 16.00 hores.

Back To Top