skip to Main Content
El Grup Imagine Rep La 1a Comunió

El grup Imagine rep la 1a Comunió

El dia de la 1a Comunió sempre és especial… i a la nostra escola, ho és molt. La reben, de forma voluntària, els nens i nenes de 4t i aquest any s’hi ha sumat una alumna de 5è, que just s’ha incorporat aquest any a l’escola. Tots ells han estat fent classes de Catequesi des del mes d’octubre, als migdies i amb la Glòria, que aquest any ha substituït la Vinyet Montaner en aquesta tasca.

Tot perquè en arribar aquesta setmana estiguessin ben preparats i disposats a rebre la seva 1a Comunió de la mà del Mossèn Josep, d’Alella. A més, ells mateixos han ajudat a preparar la cerimònia, l’organització de l’espai i els seients, i l’ofrena que oferien. En aquest cas han estat els llibres que han fet durant la Catequesi i la seva cançó: “Imagine”.

La música de la Cerimònia ha anat a càrrec de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou, dirigida pel Marc, el nostre professor de Música i en la que també hi toquen alguns ex-alumnes i, avui per a l’ocasió, estudiants que encara són a l’escola.

A més, els alumnes de 5è i 6è han fet el cor, com a manera d’agraïr els alumnes que els el van fer a ells quan el dia de la seva 1a Comunió. A més, aquest any, els alumnes que l’han rebuda avui han convidat a la cerimònia a la resta de companys de classe, que els han respost la invitació cantant i tocant la flauta amb ells.

Back To Top