skip to Main Content
Música I Diversió En La Setmana De La Cultura

Música i diversió en la Setmana de la Cultura

Durant la Setmana de la Cultura ha vingut a l’escola el músic i animador infantil Oriol Bargalló, que fa més de 25 anys que es dedica aquest tipus d’espectacle. I hi ha vingut de la mà del Lluís Gómez, a qui a l’escola coneixem més com el nostre jardiner però que, com molts ja sabeu, no només és un gran músic que toca el violí i la mandolina, sinó que a més és un dels millors banjistes d’Europa.

Així que, per una estona, el Lluís va canviar els seus estris pel seu banjo de cinc cordes i es va sumar a l’Oriol en un espectacle molt participatiu que, com que requeria d’un espai ample i sense obstacles, va tenir lloc al pati de sorra. La proposta d’aquest duet va ser que els alumnes de Primària i Infantil es barregessin i creessin així complicitats entre ells.

Els professors també van participar-hi i, tot i que en un principi els alumnes més grans podien pensar que seria una activitat més dirigida als petits, la veritat és que ho van passar super bé i van riure moltíssim.

Acompanyat del Lluís i de la seva guitarra, l’Oriol els va anar proposant cançons, danses i jocs, mentre el protagonisme als diferents grups d’alumnes. El resultat va ser una tarda  de primavera molt alegre, al ritme de cançons populars, tradicionals i d’estil folk-country… i molt d’humor.

Back To Top