skip to Main Content
Setmana D’Esquí De Molt Nivell

Setmana d’Esquí de molt nivell

El segon i tercer dia de la setmana a La Molina han resultat tan fantàstics com el primer pel que fa a la qualitat de la neu i el bon temps. Tot i que el poble no està tot nevat, la situació a les pistes és immillorable ja que continuen obertes al 100%, un fet bastant insòlit i que els nostres alumnes estan gaudint de poder esquiar per llocs que els resulten nous.

Ahir després d’esquiar els alumnes de l’ESO van anar a passar la tarda a Puigcerdà i els de Primària van deslliçar-se amb trineu, una activitat que sempre els fa riure molt… Avui, aquests últims han pogut provar el tubbing i els més grans han fet partides de bitlles, a la bolera de La Molina.

La sorpresa del dia l’ha donada el director de l’escola, el Francesc Serra, que ha arribat al migdia a La Molina, acompanyat de la Vinyet Montaner. Tots dos compartiran les properes jornades amb els alumnes fins al lliurament de premis de divendres, on també es preveu l’assistència de la Isabel Brinques i de molts pares de l’escola.

Per demà la previsió continua molt favorable i a la nit hi ha un pla immillorable: sopar al restaurant refugi de Costa Rasa, a 2.200 metres d’alçada, i posterior baixada esquiant amb torxes per als alumnes que tinguin el nivell.

 

Back To Top