skip to Main Content
Primer Dia Intens I Excel·lent, A La Molina

Primer dia intens i excel·lent, a La Molina

Avui els nostres alumnes han començat el curs d’esquí amb bona temperatura, bona neu, el 100% de pistes obertes i molta diversió. Han realitzat una baixadeta per la pista llarga per tal de separar els grups de 5è, 6è i 1r d’ESO per nivells i han estat repartits entre cinc monitors que els guiaran en la pràctica de l’esquí al llarg de la setmana. Els tres grups esquiaran a La Molina durant quatre hores al dia amb monitors.

Pel que fa el grup de 2n d’ESO i considerant que és el seu últim any, tenen un pla especial. Estan dividits en dos grups segons nivell i el seu forfait Alp 2500 els permet esquiar en ambdues estacions, La Molina i Masella.

Les activitats d’aquesta tarda han estat Tubbing per la ESO i passeig en remolc de motos de neu per Primària. Les motos els han conduit pel bosc, on han parat a berenar una xocolata calenta, el millor berenar després d’un dia intens i de molts nervis.

Estem tots esgotats, quantes coses hem fet! No parem ni un moment, i encara ens queden les activitats de cada residència que les professores els hem preparat…

 

Back To Top