skip to Main Content
Aprenent Amb Les Meravelles Del Món

Aprenent amb les meravelles del món

El passat divendres vam compartir la tarda amb alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària mentre preparaven el seu projecte interdisciplinari del trimestre titulat “La 8a meravella del món” i que, com sabeu, entre altres coses és el tema del Carnaval que celebrem a finals d’aquesta setmana.

Repartits en grups interaula, per afavorir la relació i cooperació entre els alumnes de diferents classes, un d’ells va començar l’activitat col·locant-se un turbant al cap i el bindi al front. Era el grup que tenen com a meravella el Taj Mahal de l’Índia i guarnits amb aquesta indumentària van fer les activitats destinades a aquella tarda: pintar en grup un mandala amb sal que havien de tenyir amb els colors de guixos i ballar una coreografia de Bollywood.

Mentrestant a l’aula del costat la Gin, mare d’un alumne i originària de la Xina, s’havia ofert voluntària per venir a ensenyar els alumnes que els ha tocat la Muralla xinesa com a meravella, com fan al seu país la papiroflèxia. També els va introduir en les regles del Mikado o joc dels palets xinesos, ideal per desenvolupar la psicomotricitat i la coordinació, entre altres habilitats.

A la mateixa hora, al pati, els alumnes centrats en la meravella de Chichén Itzá intentaven emular els màies amb el seu famós “joc de la pilota”, l’esport que més els agradava i que associaven a diferents rituals. A més de passar una estona molt divertida, els estudiants van poder comprovar per sí mateixos la dificultat de la seva pràctica ja que en comptes d’amb el peu, els màies “xutaven” la pilota amb el maluc.

Divendres que ve la diversió continuarà, a partir de les 9.00, quan els alumnes passin pel photocall disfressats de la seva meravella.

 

Back To Top