skip to Main Content
Tallers De Ciències Naturals Al Museu Blau

Tallers de Ciències Naturals al Museu Blau

Aquest dimarts, els alumnes de 1r i 2n d’ESO han anat al Museu Blau, al Parc del Fórum de Barcelona, a realitzar dos tallers que complementen els seus aprenentatges de Ciències Naturals, sobre Geologia i funcions vitals i ecosistemes.

Els alumnes de 1r van assistir a una simulació del congrès “Crònica terrestre” en el que havien de narrar un fet geològic, que podien triar entre una erupció volcànica, l’assecament del Mediterrani, un terratrèmol… Per documentar-se, els nois i noies van poder recórrer tot el Museu omplint unes fitxes amb informació i, amb més detall, tota la seva col·lecció amb diferents tipus de roques.

Per la seva banda, l’activitat que va realitzar el grup de 2n es titulava “T’ho esperaves?” i estava centrada en l’adaptació de les espècies al medi. A més de visitar el Museu observant i reflexionant com diferents tipus de plantes o animals s’havien anat adaptant al medi per sobreviure, el grup de 2n va establir una llarg debat amb una de les monitores sobre el procés d’adaptació o extinció.

Fins i tot, van analitzar el cas de diferents instruments i de la tecnologia, posant com a un dels exemples la màquina d’escriure que, en no adaptar-se, havia desaparegut i estat reemplaçada pels ordinadors.

Back To Top